Inschrijven als organisatie

Ben je op zoek naar vrijwilligers? Dan kan de vrijwilligerscentrale je daarbij helpen. Wij bieden aan organisaties de mogelijkheid om gratis vacatures te plaatsen. Wil je weten hoe het werkt, klik dan hier voor onze werkwijze.

De vrijwilligerscentrale ondersteunt organisaties ook bij het vormgeven van aantrekkelijk werk voor vrijwilligers en de inrichting van de organisatie zelf. Wij zijn het lokale kenniscentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. Je kunt bij ons terecht voor informatie en advies over vrijwilligerswerk, bijvoorbeeld werving van vrijwilligers, selecteren en aannemen van vrijwilligers, begeleiden van vrijwilligers, wet- en regelgeving, vrijwilligersbeleid, PR-beleid, financiën, ICT-mogelijkheden, etc.

Organisatie aanmelden.

Wij bieden de volgende diensten:

  • Informatie, advies en ondersteuning
  • Bemiddeling en promotie
  • Deskundigheidsbevordering
  • Innovatie

Vrijwilligersorganisaties kunnen informatie en advies kosteloos ontvangen door middel van:

Daarnaast organiseren wij op jaarbasis diverse activiteiten die vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Onze medewerkers gaan graag in gesprek om samen te bekijken wat Vrijwilligerscentrale Doetinchem voor jou en je organisatie kan betekenen. Neem gerust contact met ons op wanneer je een afspraak wilt maken of loop binnen tijdens ons inloopspreekuur.