Zonnebloem Doetinchem Centrum-Oost

Zonnebloem Doetinchem Centrum-Oost

Omschrijving

Zeker in deze tijd hebben we allemaal behoefte aan gezelschap. Als je daarbij ook een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel nog vaker (alleen) thuis dan je zou willen. Daarvoor zetten wij ons met een leuke groep vrijwilligers in, voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag bij je langs voor een praatje of om samen met jou op pad te gaan.

Doelstelling

'De Zonnebloem stelt zich ten doel, met name door de inzet van vrijwilliger(st)ers, het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan langdurig lichamelijk zieken, lichamelijk gehandicapten en lichamelijk hulpbehoevenden, vooral diegenen onder hen die dreigen te vereenzamen.

Activiteiten

Mensen met een lichamelijke beperking worden bezocht voor een kopje koffie en een praatje. Maandelijks is er een spelletjes middag en maandelijks wordt er door onze activiteitencommissie een activiteit georganiseerd n.a.v. de wensen van de deelnemers. Bijvoorbeeld een bingo, een spelletjesmiddag, een busreis, een filmmiddag enz

Overige informatie

Aantal beroepskrachten:

Aantal vrijwilligers: 11-20

Website

www.zonnebloem.nl/doetinchem-centrum-oost

Locatie(s) / dienst(en)

Zonnebloem Doetinchem Centrum-Oost

.
. Doetinchem

Vacatures