Stichting KiVaDa de Huet

Stichting KiVaDa de Huet

Omschrijving

Stichting Kivada de Huet is voortdurend op zoek naar vrijwilligers, zowel voor in het organisatorisch comité, als vrijwilligers tijdens het evenement zelf. Stichting Kivada de Huet organiseert jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie een meerdaags evenement voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (of kinderen met deze leeftijd van basisscholen) uit de wijken de Huet, Dichteren, de Hoop en Wijnbergen. Als stichting bevorderen wij de ontplooiing van kinderen op sociaal en lichamelijk vlak, door middel van samenwerking op actieve wijze. Kinderen zijn tijdens de dagen bezig met hutten bouwen, een speurtocht, kindermarkt, springkussens, toneel en nog veel meer.

Doelstelling

Het met behulp van vrijwilligers organiseren van jaarlijkse activiteiten met wisselende thema’s in de zomervakantie voor leerlingen van de basisscholen in Doetinchem betreffende de wijken de Huet, Dichteren en Wijnbergen en kinderen uit Doetinchem in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar. Deze activiteiten heb als doel de creatieve, relationele, recreatieve, emancipatorische en educatieve vormende ontplooiing van de kinderen.

Activiteiten

Het organisatorisch comité vergadert voorafgaand aan het evenement meerdere malen over alles wat komt kijken bij het evenement. Het comité bestaat uit meerdere taakgroepen die ieder verantwoordelijk zijn voor een onderdeel van het evenement. Dagen voor het evenement wordt het evenemententerrein opgebouwd. Tijdens het evenement bouwen de kinderen hutten, genieten ze van toneel, spelen ze op springkussens, houden ze een kindermarkt, doen speurtochten en nog veel meer kleinere activiteiten.

Overige informatie

Aantal beroepskrachten:

Aantal vrijwilligers: 41-50

Website

http://www.kivadadehuet.nl/

Locatie(s) / dienst(en)

St. KiVaDa de Huet

p/a De Gasperilaan 133
7007MV Doetinchem

Vacatures