Sius

Sius

Omschrijving

Bij Sius is iedereen welkom die ondersteuning nodig heeft. Waar je vandaan komt, je leeftijd, wat je wel of niet kunt, waar je in gelooft, je seksuele voorkeur, alles is goed. Want het gaat om jou, om wie jij bent en dat je kunt leven zoals jij dat wilt. We ondersteunen mensen in de hele Achterhoek. Van jong tot oud. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en vrije tijd en ondersteuning thuis.

Doelstelling

We werken met passie en trots aan een zo zelfstandig en gelukkig mogelijk leven van mensen die extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Met ongeveer 750 trotse medewerkers en zo’n 350 enthousiaste vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor ongeveer 850 mensen in de hele Achterhoek. We hebben meer dan 40 locaties. Een organisatie voor mensen, door mensen. Wij gaan voor geluk, iedere dag een glimlach.

Activiteiten

Ontdek onze kernwaarden Durf Durf uniek te zijn Durf te kijken en denken in mogelijkheden en uitdagingen Durf naar jezelf te kijken Betrokkenheid We staan dicht bij je om te ontdekken wie je bent We halen het beste in elkaar naar boven We gaan er samen voor Veiligheid We zijn er voor elkaar We bieden veiligheid om van daaruit te kunnen groeien We bieden veilige zorg, een veilige omgeving en veilig werken

Overige informatie

Aantal beroepskrachten: >500

Aantal vrijwilligers: 201-500

Website

https://www.sius.nl

Locatie(s) / dienst(en)

Sius, Ambulante begeleiding

Oude Winterswijkseweg 1
7141DE Groenlo