Iriszorg

Omschrijving

Vanuit een gezamenlijke aanpak in verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, verslavingsreclassering of preventie ondersteunen wij je naar herstel. Ook hebben we aandacht voor naasten. We bieden je trajecten in opvang, wonen, werk, activiteiten & leren en IPS. We werken hierbij met evidence based methodieken, waaronder CRA en Krachtwerk. En we zetten ervaringskennis in, zodat je (h)erkenning vindt in wat je doormaakt.

Doelstelling

IrisZorg is er voor jou, voor jong (18-) en oud, voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Je twijfelt over het alcohol- of drugsgebruik, gokken, gamen of social media en denkt misschien aan een verslaving bij jezelf of bij een naaste. Vaak is er meer aan de hand: even de draad van het leven kwijt, geen werk, geen huis, schulden, trauma, psychische stoornis, LVB of je krijgt begeleiding van reclassering. Wij ontmoeten je graag. Iedereen heeft een ander verhaal.

Activiteiten

IrisZorg werkt vanuit de herstelondersteunende zorg. Herstellen betekent leren leven met een verslaving en maatschappelijke kwetsbaarheid. Het gaat om het weer krijgen van grip op je leven. We ondersteunen onze cliënten op alle leefgebieden met trajecten voor opvang, woonbegeleiding, verslavingsbehandeling, werken en leren.

Overige informatie

Aantal beroepskrachten: >500

Aantal vrijwilligers: 101-200

Website

https://werkenbij.iriszorg.nl/portal-vervolgpagina/vrijwilligerswerk

Locatie(s) / dienst(en)

Iriszorg

Tarweweg 20
6534 AM Nijmegen
Iriszorg Dag en Nachtopvang

Ambachtstraat 3
7005 AM Doetinchem
Iriszorg Wonen

Kapoeniestraat 9-05
7001 CB Doetinchem
IrisZorg - maatjesproject

Terborgseweg 63
7001 GN Doetinchem