IBO-Nederland

Omschrijving

IBO ORGANISEERT INTERNATIONAAL VRIJWILLIGERSWERK Dat doen we om levensomstandigheden van mensen te helpen verbeteren en om mensen van over de hele wereld bij elkaar te brengen voor een échte ontmoeting. Help ook bouwen aan een mooiere wereld! Doe sociaal werk, een bouwklus of een ecologisch project. Ontmoet nieuwe mensen, ervaar leven in een andere cultuur en leer nieuwe vaardigheden. IBO is er voor vrijwilligers - het bieden van kansen - het verbinden van organisaties - het aanbieden van internationale groepen vrijwilligers. Wil je meer weten? Of als vrijwilliger meedoen aan een van onze projecten? Kijk op onze website: ibo-nederland.org

Doelstelling

IBO organiseert internationale vrijwilligersprojecten met lokale NGO's en non-profitorganisaties over de hele wereld. We doen dit om de levensomstandigheden van mensen te helpen verbeteren en om vrijwilligers van over de hele wereld bij elkaar te brengen voor een échte ontmoeting. Wij geloven dat samen met een groep internationale vrijwilligers werken aan een concrete taak de meest effectieve manier is om wederzijds begrip en duurzame vriendschappen te creëren.

Activiteiten

Wil jij meebouwen aan een betere wereld? Sluit je aan als internationale vrijwilliger bij één van onze bouwprojecten, ecologische projecten of sociale projecten. Voor je het weet bouw je klaslokalen of wateropslag, ervaar je zelfvoorzienend leven of organiseer je activiteiten voor mensen met een beperking. In elk project ontmoet je nieuwe mensen, ervaar je het leven in een ander land en leer je nieuwe (werk)vaardigheden.

Overige informatie

Aantal beroepskrachten: 1-5

Aantal vrijwilligers: 51-100

Website

https://www.ibo-nederland.org/

Locatie(s) / dienst(en)

IBO-Nederland

Sint Annastraat 174
6524 GT Nijmegen

Vacatures