Elver

Elver

Omschrijving

De organisatie biedt met circa 1.200 medewerkers en ruim 400 vrijwilligers een breed aanbod aan wonen, dagbesteding en behandeling. We begeleiden en behandelen bijna 700 mensen met een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking. In onze instelling, maar ook gewoon thuis of op school. Soms voor altijd, soms tijdelijk als het even niet meer gaat. Zoek je deskundige hulp en behandeling bij complexe problemen? Dan kan je rekenen op de expertise van het Elver Behandelcentrum. Daarin werken specialisten op het gebied van zorg aan verstandelijke beperking nauw met elkaar samen.

Doelstelling

Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking. ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn, alert en aandachtig.

Activiteiten

Als vrijwilliger maak je het voor mensen met een beperking mogelijk om actief mee te doen. Voor jou misschien een kleine moeite, voor hen een wereld van verschil. Elver heeft verschillende functies en taken voor vrijwilligers: Maatje Assisteren/ondersteunen bij de activiteitenbegeleiding Chauffeur

Overige informatie

Aantal beroepskrachten: >500

Aantal vrijwilligers: 201-500

Website

https://www.elver.nl

Locatie(s) / dienst(en)

Elver

Nieuw Wehlseweg 14
7031HW Nieuw Wehl

Vacatures