De Graafschap Jeugdopleiding

Omschrijving

De Graafschap Jeugdopleiding is onderdeel van Betaald Voetbal Organisatie De Graafschap. In de jeugdopleiding spelen 250 jeugdvoetballers (jongens en meisjes) hoofdzakelijk uit de regio Achterhoek en Liemers met hier en daar een speler buiten onze regio en zelfs buiten Nederland. Ondanks dat het een topsportorganisatie is, werken we zelf vanuit een platte organisatie. We hebben mensen op de loonlijst, fulltime/parttime, en vrijwilligers binnen onze jeugdopleiding. Jeugdteams trainen 4 a 5 keer in de week en spelen de thuiswedstrijden op de Bezelhorst. Thuiswedstrijden worden hoofdzakelijk op de zaterdag gespeeld en af en toe zijn er ook op doordeweekse dagen wedstrijden.

Doelstelling

Primaire doelstelling is om jeugdspelers af te leveren aan het eerste elftal. Daarnaast bieden we elk ander persoon binnen de opleiding de ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen als mens, voetballer of trainer/staffunctie/vrijwilliger.

Activiteiten

Op de Bezelhorst hebben we trainingen, wedstrijden, voetbalschool en toernooien en om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we op zoek naar teammanagers (elftalleiders), gastheer/gastvrouw voor de thuiswedstrijden, videoanalisten, chauffeurs voor uitwedstrijden, medewerker kleding (wassen van kleding en klaarzetten wedstrijdtenues), medewerker kantine op wedstrijddagen en/of trainingsdagen.

Overige informatie

Aantal beroepskrachten: 11-20

Aantal vrijwilligers: 51-100

Website

www.voetbalplatformdegraafschap.nl

Locatie(s) / dienst(en)

Bezelhorst

Bezelhorstweg 89
7009KK Doetinchem

Vacatures