21 september 2022

Terugblik Vrijwilligersmarkt 2022

Zaterdag 17 september jl. organiseerden wij de 18e editie van de Vrijwilligersmarkt en voor de 9e keer in Amphion Theater. Bij de opening van de markt mochten wij wethouder Moors verwelkomen en hebben we hem benoemd tot vrijwilligersambassadeur van het vrijwilligerswerk in de gemeente Doetinchem.

Bij de opening van de markt mochten wij wethouder Moors verwelkomen en hebben we hem benoemd tot vrijwilligersambassadeur van het vrijwilligerswerk in de gemeente Doetinchem.

Wij kijken zelf terug op een hele mooie en gezellige middag waarbij we zo’n 120 bezoekers hebben mogen ontvangen. Zij werden enthousiast te woord gestaan door vertegenwoordigers van 27 diverse vrijwilligersorganisaties. Tijdens de markt ontvingen we al mooie en positieve reacties. Hieronder enkele reacties vermeld in de evaluatie van de markt.

“Wij willen jullie complimenteren met de wijze waarop de markt is georganiseerd. Uitstekende publiciteit vooraf en een bijzonder prettige sfeer tijdens de markt: ongedwongen en informatief. Wij waren zeer tevreden.”

“Goed georganiseerd. Zou mooi zijn als er meer bezoekers zouden zijn geweest. Misschien kwam dat door het slechte weer. Dank voor het organiseren.”

“Hartelijk bedankt voor de fijne markt. Wij hebben het als een leuk evenement ervaren. Zou het misschien een idee zijn om de opbouwtijd iets te verkorten?”

Bedankt voor jullie input en waar mogelijk zullen we hier zeker de volgende markt rekening mee houden!

Kijk hier voor de foto’s van de markt op onze eigen Facebook pagina. Je kunt ons ook volgen.