22 september 2023

Terugblik én foto’s Vrijwilligersmarkt 2023

Zaterdag 16 september om 13:30 uur opende wethouder Moors de 19de editie van de Vrijwilligersmarkt.

De wethouder opende de markt door een mini draaiorgel aan te zwengelen. En Kas heeft de dag omlijst met een goede sfeer dankzij zijn muziek, maar zeker ook door zijn persoonlijkheid.

35 vrijwilligersorganisaties hebben samen ruim 100 bezoekers mogen verwelkomen op de markt in het Amphion Theater.

Dit jaar hebben we de bezoekers gevraagd een reactie achter te laten. Wat we terugkregen is dat mensen het fijn vinden dat de markt laagdrempelig is, informatief en dat zij met bevlogen mensen persoonlijk kunnen spreken over de inhoud van het vrijwilligerswerk. Dat zegt uiteindelijk toch meer dan een website.

Hieronder enkele reacties die we mochten ontvangen n.a.v. de evaluatie van de markt:

“Is perfect georganiseerd.”

“Fijn hoe jullie het allemaal organiseren, dankjewel! Het draaiorgeltje was ook heel gezellig.”

“Ik heb de markt in zijn geheel als zeer positief ervaren. Goed georganiseerd, prettige sfeer, fijne locatie/voorziening”.

“Je merkt dat de vraag (naar vrijwilligers) groter wordt en het aanbod kleiner. Daar kan de organisatie niets aan doen. Maar niets doen is helemaal geen optie, dus deze Vrijwilligersmarkt is erg belangrijk voor ons.”

Bedankt voor jullie input! Met jullie reacties op de specifieke vragen die we in de evaluatie hebben gesteld t.a.v. de opbouwtijd van de kramen/statafels, opzet van de Vrijwilligersmarkt etc. zullen we waar mogelijk de volgende markt rekening mee houden!

Wij zien alvast uit naar de 20ste editie in 2024!

Kijk samen met ons terug op een geslaagde Vrijwilligersmarkt. Deze foto’s vind je op onze eigen Facebook pagina  Je kunt ons ook volgen.