11 november 2022

“Wat een plaatjes” Nationale dag van de vrijwilliger 2022; foto shoot

7 december is de Nationale dag van de vrijwilliger. Waar iedere vrijwilligersorganisatie zelf vorm geeft aan de waardering die zij heeft voor haar vrijwilligers, mogen wij, namens de gemeente Doetinchem, ook iets aanbieden.

We wisselen af in wat we aanbieden, want zoveel mensen…. zoveel wensen!

Dit jaar bieden we vrijwilligers een professionele foto shoot aan. Want wat zijn het “een plaatjes”. https://www.youtube.com/watch?v=XZBH6L5r4i8

Misschien willen jullie net een mooie nieuwe foto voor je website, of in het clubblad? Of denken jullie na om jullie jubilarissen op een bepaalde manier in het zonnetje te zetten. Wat de reden ook is, het kan nu via Vrijwilligerscentrale Doetinchem. Op 9 en 10 december hebben we tijdsblokken waarop je ingedeeld wordt na aanmelding. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven hanteren we een strakke planning, want Vol = Vol.

Je kan jezelf of je groep aanmelden door, voor 1 december, een mail te sturen naar info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl o.v.v. foto shoot. Geef in die mail aan of het gaat om een individueel portret of een kleine groepsfoto en vanuit welke organisatie je komt / jullie komen.

Na aanmelding ontvang je verdere informatie.